Wednesday, April 13, 2011

Mulakan dengan Bismillah ^^

Assalamualaikum :)

Bismillahirahmanirrahim :).Dear blog, pagi ni agak busy sikit sebab bukak mata ja kemas tempat tidoq  then terus start menjahit.sekarang ni baru habis potong kain just nak cantumkan.boleh kata 40% da siap termasuk nak hias apa semua tu la.agak renyah disini tapi x pa sebab nak cari duit sniri kan.hehe.mintak2 la ada rezeki nak jual bag tu.(ada org nak beli ka ? -..-) hahaha.berangan p lah ada org nak.oke done with my bag.


satg pukul 10.30 lebih macam tu aku n fisoh nak p sek.nak p hantaq money order utk borang LCCI tu.mcm excited sbb nak jumpa ckg.rindu cikgu sgt :( tp x bermaksud rindu nak sek balik yer :P hehe.besides, aku nak tolong kakak aku jual coklet dia.so, aku nak letak coklet kat koperasi sek and harap2 dapat smbutan la.insyaAllah AMIN :)oke lah dah 9.30 dah.nak siap2 ni.bye dear.salam

p/s : mintak2 lah bisnes kecil-kecilan ni menjadi.AMIN..

1 comment: